22 Mayıs 2009 Cuma

RENK FALI-COLORSTROLOGY-MAYISIN RENGİ-TOMURCUK YEŞİLİ


green buds, originally uploaded by zigeunerweisen.

Renkler üzerine uzmanlaşmış kişiler doğduğumuz günkü günışığının durumunun kişiliğimizi ve talihimizi belirlediğini iddia ediyor. Renk ışıktıri. ışık ise ihtişamdır ve bizim kişiliğimizi ifade eden ya da kişiliğimizi tamamlayan renk vardır. Uluslararası Pantone kuruluşunun colorstrology üzerine bir web sitesi var.
http://www.colorstrology.com/colorstrology_sniffer.html

Bu siteden Mayıs ayına ilişkin bilgileri aldık:
"Mayıs ayının rengi tomurcuk yeşilidir. Dirimsel ve rahatlatıcıdır. Bu renk istikrarlıdır ve şifa verir. Kalbi açar ve ruhu yeniler. Mayıs ayı boyunca dünya toprak burcundan olan Boğa burcuna girer.; Baharın yeşili eyleme geçip;; kışın siyahlığından silkinmesi ve varlığı ile bize şereflendirir. Tomurcuk yeşili bize gücün ve özün dengesini sağlar. Tomurcuk yeşili sizi bedensel olarak iyileştirir, zenginlik ve gönenç sağlar."


Gelelim 23 Mayıs'ta doğanlara
"Bilgi zenginliğine ve öğrenme aşkına sahipsiniz. Bilgiye kurtlar gibi açsınız ve aklınız aşırı süre ile çalışıyor. Hem analitik bir düşünce biçiminiz var hem de ruhsal farkındalığı teşvik eden yanınız. Kişisel renginiz güven ve kendi kendine yetmeyi teşvik ediyor. Filiz yeşil renk siz güçlü sorumluluk duygusu geliştirir iken yaşamı kolaylaştıracak."

1 yorum:

  1. Değerli paylaşımlarınız için teşekkürler.Saygılarımla...

    YanıtlaSil